Preus
Compartir amb una persona és gratuït. Alto Calendar Pro, una sola compra, mostra tothom que comparteix amb tu i fa el compte enrere a la pantalla bloquejada.
Què hi afegeix
- Família i amistats, no només una persona. Tothom que comparteix amb tu, no només la primera persona.
- El compte enrere a la pantalla de bloqueig fins que algú estigui lliure.
Què continua sent gratuït
El teu calendari Busy/Free, compartir-lo, convidar des de Contactes, compartir amb una persona, els widgets i Siri.
Una sola compra
Una sola compra, a tots els dispositius amb el teu Compte d’Apple. No és una subscripció. Trobaràs «Restaura les compres» a Configuració.
Una propina
Una propina no desbloqueja res; Alto Calendar continua sent gratuït.