# Preus

Pro mostra tothom que comparteix amb tu i fa el compte enrere a la pantalla de bloqueig. Una sola compra, a tots els dispositius amb el teu Compte d’Apple.

Compartir amb una persona és gratuït. Alto Calendar Pro, una sola compra, mostra tothom que comparteix amb tu i fa el compte enrere a la pantalla bloquejada.

## Què hi afegeix

- **Família i amistats, no només una persona.** Tothom que comparteix amb tu, no només la primera persona.
- **El compte enrere a la pantalla de bloqueig** fins que algú estigui lliure.

## Què continua sent gratuït

El teu calendari Busy/Free, compartir-lo, convidar des de Contactes, compartir amb una persona, els widgets i Siri.

## Una sola compra

Una sola compra, a tots els dispositius amb el teu Compte d’Apple. No és una subscripció. Trobaràs «Restaura les compres» a Configuració.

## Una propina

Una propina no desbloqueja res; Alto Calendar continua sent gratuït.

Source: https://altocalendar.com/ca/pricing