Спільний доступ і запрошення

Alto Calendar використовує вбудований спільний доступ до календарів Apple. Ніщо не проходить через наш сервер: людина, з якою ти ділишся, бачить твій календар «Зайнято/Вільно» у своїй програмі «Календар», а також в Alto Calendar, якщо він у неї є.
Три дотики в програмі «Календар»
- Знайди свій календар у списку календарів програми «Календар».
- Додай потрібних людей: торкнися «Додати особу» в розділі «Спільний для» і введи їхню ел. пошту.
- Потім вимкни «Дозволити редагування», щоб вони бачили твій час, але не могли його змінити.
Запрошення з Контактів
Вибери когось у Контактах, і Alto Calendar скопіює ел. пошту людини та відкриє Календар із повідомленням для неї. У повідомленні є твоя ел. пошта, єдине, що потрібно, щоб поділитися у відповідь.
Спільний доступ у відповідь
Ділитися можна лише в один бік. Вони побачать, коли ти маєш час, а ти їх побачиш, коли вони поділяться своїм календарем у відповідь. Alto Calendar повідомить, коли це станеться.
Якщо хтось уже ділиться з тобою, Alto Calendar знайде цю людину й запропонує поділитися своїм: ти бачиш, коли вона зайнята, а вона побачить, коли ти маєш час, щойно ти поділишся своїм.
З ким ти ділишся
Ділитися з однією людиною безкоштовно. Pro показує всіх, хто ділиться з тобою: партнера, родину й друзів, а не лише одну людину.