Deling og invitasjoner

Alto Calendar bruker Apples egen kalenderdeling. Ingenting går gjennom en server hos oss: den du deler med, ser Busy/Free-kalenderen din i sin egen Kalender-app, og i Alto Calendar hvis de har den.
Tre trykk i Kalender-appen
- Finn kalenderen din i listen over kalendere i Kalender-appen.
- Legg til dem du vil: trykk på Legg til person under Delt med, og skriv inn e-postadressen deres.
- Slå så av Tillat redigering, så de ser tiden din, men aldri kan endre den.
Inviter fra Kontakter
Velg noen fra Kontakter, så kopierer Alto Calendar e-postadressen deres og åpner Kalender, med en melding du kan sende. Meldingen inneholder e-postadressen din, det eneste de trenger for å dele tilbake.
Del tilbake
Deling går én vei. De ser når du er ledig, og du ser dem når de deler sin egen kalender tilbake. Alto Calendar sier fra når de gjør det.
Hvis noen allerede deler med deg, finner Alto Calendar dem og tilbyr å dele tilbake: du ser når de er opptatt, og de ser når du er ledig når du deler din.
Hvem du deler med
Å dele med én person er gratis. Pro viser alle som deler med deg: en partner, familie og venner, ikke bare én person.