ସେୟାର୍ ଓ ନିମନ୍ତ୍ରଣ

Alto Calendar Appleର ନିଜସ୍ୱ କ୍ୟାଲେଣ୍ଡର ସେୟାରିଂ ବ୍ୟବହାର କରେ। ଆମ ସର୍ଭର ଦେଇ କିଛି ଯାଏ ନାହିଁ: ଆପଣ ଯାହାଙ୍କ ସହ ସେୟାର୍ କରନ୍ତି ସେ ଆପଣଙ୍କ Busy/Free କ୍ୟାଲେଣ୍ଡର ନିଜ କ୍ୟାଲେଣ୍ଡର ଆପରେ ଦେଖନ୍ତି, ଏବଂ ତାଙ୍କ ପାଖରେ Alto Calendar ଥିଲେ ସେଥିରେ ମଧ୍ୟ।
କ୍ୟାଲେଣ୍ଡର ଆପରେ ତିନୋଟି ଟାପ୍
- ଆପଣଙ୍କ କ୍ୟାଲେଣ୍ଡର ଖୋଜନ୍ତୁ, କ୍ୟାଲେଣ୍ଡର ଆପର କ୍ୟାଲେଣ୍ଡର ତାଲିକାରେ।
- ଆପଣ ଚାହୁଁଥିବା ଲୋକଙ୍କୁ ଯୋଡ଼ନ୍ତୁ: “ଯାହାଙ୍କ ସହ ସେୟାର୍ ହୋଇଛି” ତଳେ “ବ୍ୟକ୍ତି ଯୋଡ଼ନ୍ତୁ” ଟାପ୍ କରି ସେମାନଙ୍କ ଇମେଲ୍ ଦିଅନ୍ତୁ।
- ତା’ପରେ “ସମ୍ପାଦନା ଅନୁମତି ଦିଅନ୍ତୁ” ବନ୍ଦ କରନ୍ତୁ, ଯାହାଦ୍ୱାରା ସେମାନେ ଆପଣଙ୍କ ସମୟ ଦେଖିପାରିବେ, କିନ୍ତୁ କେବେ ବଦଳାଇପାରିବେ ନାହିଁ।
ଯୋଗାଯୋଗରୁ ନିମନ୍ତ୍ରଣ କରନ୍ତୁ
ଯୋଗାଯୋଗରୁ କାହାକୁ ବାଛନ୍ତୁ: Alto Calendar ତାଙ୍କ ଇମେଲ୍ କପି କରି, ତାଙ୍କୁ ପଠାଇବା ପାଇଁ ଏକ ବାର୍ତ୍ତା ସହ କ୍ୟାଲେଣ୍ଡର ଖୋଲେ। ବାର୍ତ୍ତାରେ ଆପଣଙ୍କ ଇମେଲ୍ ଅଛି; ଫେରି ସେୟାର୍ କରିବା ପାଇଁ ତାଙ୍କୁ କେବଳ ଏହା ଦରକାର।
ଫେରି ସେୟାର୍ କରିବା
ସେୟାରିଂ ଗୋଟିଏ ଦିଗରେ ହୁଏ। ଆପଣଙ୍କ ପାଖରେ କେବେ ସମୟ ଅଛି ତାହା ସେ ଦେଖିବେ, ଏବଂ ସେ ନିଜ କ୍ୟାଲେଣ୍ଡର ଫେରି ସେୟାର୍ କଲେ ଆପଣ ତାଙ୍କୁ ଦେଖିବେ। ସେ ତାହା କଲେ Alto Calendar ଆପଣଙ୍କୁ ଜଣାଇବ।
ଯଦି କେହି ପୂର୍ବରୁ ଆପଣଙ୍କ ସହ ସେୟାର୍ କରୁଛନ୍ତି, Alto Calendar ତାଙ୍କୁ ଖୋଜିବାହାର କରି ଫେରି ସେୟାର୍ କରିବାକୁ ପ୍ରସ୍ତାବ ଦିଏ: ସେ କେବେ ବ୍ୟସ୍ତ ତାହା ଆପଣ ଦେଖିପାରିବେ, ଏବଂ ଆପଣ ଆପଣଙ୍କର ସେୟାର୍ କଲେ ଆପଣଙ୍କ ପାଖରେ କେବେ ସମୟ ଅଛି ତାହା ସେ ଦେଖିବେ।
ଆପଣ କାହା ସହ ସେୟାର୍ କରନ୍ତି
ଜଣେ ବ୍ୟକ୍ତିଙ୍କ ସହ ସେୟାର୍ କରିବା ମାଗଣା। Pro ଆପଣଙ୍କ ସହ ସେୟାର୍ କରୁଥିବା ସମସ୍ତଙ୍କୁ ଦେଖାଏ: ସାଥୀ, ପରିବାର ଓ ବନ୍ଧୁ, କେବଳ ଜଣେ ନୁହେଁ।