# Priser

Pro viser alle som deler med deg, og teller ned på låst skjerm. Ett kjøp, på alle enheter med Apple-kontoen din.

Gratis å dele med én person. Pro, ett kjøp, viser alle som deler med deg, og teller ned på låst skjerm.

## Hva det legger til

- **Familie og venner, ikke bare én person.** Alle som deler med deg, ikke bare den første.
- **Nedtellingen på låst skjerm** til noen er ledig.

## Hva som forblir gratis

Busy/Free-kalenderen din, å dele den, å invitere fra Kontakter, å dele med én person, widgetene og Siri.

## Ett kjøp

Ett kjøp, på alle enheter med Apple-kontoen din. Ikke et abonnement. Gjenopprett kjøp finner du i Innstillinger.

## Tips

Tips låser ikke opp noe; Alto Calendar er fortsatt gratis.

Source: https://altocalendar.com/nb/pricing